Waarom... Blue Wonder?

Nummer 1 kracht uit Nederland


De Blue Wonder reinigers zijn superkrachtig en biologisch afbreekbaar. De reinigers zijn zuinig in gebruik en bieden dezelfde kracht als professionele schoonmaakmiddelen. Niet voor niets de Nummer 1 kracht uit Nederland.

Een compleet reinigingsconcept!

In de supermarkt vindt u haast geen schoonmaakconcepten die alle reinigingsbehoeften vervullen.
Blue Wonder biedt een wel zo'n schoonmaakconcept. Met slechts een paar producten kunt u alle vervuilingen in en om het huis de baas. Dat bespaart ruimte en tijd en maakt het schoonmaken weer eenvoudig .

Geen loze beloften!
Wanneer u Blue Wonder probeert, zult u tevreden. Het product lost al zijn beloften in .

Ongeëvenaard veelzijdigheid!
Uit enquêtes blijkt dat consumenten de veelzijdigheid van het product het meest waarderen. Blue Wonder biedt een oplossing voor de meest uiteenlopende vuilproblemen, die zich in en om het huis voordoen.

Continue verbetering!
De ontwikkeling is altijd up to date. We blijven op zoek naar nieuwe en verbeterde ingrediënten die nog milieuvriendelijker zijn en de reinigingskracht nog verder kunnen vergroten. De ingrediënten van de Blue Wonder producten zijn van hoge kwaliteit.

Klein en krachtig, milieu- en gebruiksvriendelijke producten!
Op de flacons van onze basisreinigers staan geen gevaarsymbolen, zoals waarschuwingen voor mens, dier of het milieu. Ook is slechts een kleine hoeveelheid Blue Wonder genoeg voor een grondige reiniging.