Speciale Reinigers

Blue Wonder speciale reinigers met professionele sterkte en toch biologisch afbreekbaar!

 

 

Tegen Schimmel

Schimmel weg  in 10 minuten!*
Alles snel weer schimmelvrij. Vernietigt schimmel op wanden, vloeren en voegen in sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages. Ook voor buitentoepassingen, zoals gevels, bal­kons en plantenbakken. Geschikt voor grote oppervlakken, hardnekkige vlekken en lastig bereikbare plaatsen.

* Blue Wonder Tegen Schimmel verwijdert schimmel in 10 minuten. Het product werkt alleen op oppervlakken waar de schimmel nog niet volledig in het te reinigen materiaal is ingetrokken Het is daarom ook aan te raden om Blue Wonder Tegen Schimmel weg gelijk te gebruiken als er schimmel plekken optreden.Oven, Grill en BB Reiniger

Roosters schoon in 10 minuten!*
Verwijdert snel en grondig al het aangebrande en ingebrande vet. De werking wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen.

* De Blue Wonder Oven, Grill & BBQ reiniger verwijdert vet en aanslag in 10 minuten. Het kan zijn dat er vet en vuil in het te reinigen materiaal is ingebakken of ingetrokken. In dat geval adviseren we de behandeling nog eens te herhalen, maar kan het zijn dat de vlek of aanslag niet volledig wordt verwijderd. Daarom wordt ook aangeraden om Blue Wonder Oven, Grill & BBQ reiniger regelmatig te gebruiken, bij voorkeur gelijk na gebruik van oven, grill of BBQ.

 

 

 

Vloeibare Ontstopper

Afvoer ontstopt  in 10 minuten!*
Gebruiksklare, universele ontstopper voor alle soorten afvoerleidingen*. Dringt beter door in de leiding waardoor diep liggende vetresten, haar en zeepresten makkelijker oplossen. De gebruiksklare oplossing vermindert de kans op spatten aanzienlijk. Kunststof leidingen worden niet aangetast. Deze vloeibare ontstopper is chloorvrij.

*Blue Wonder Vloeibare Ontstopper werkt - na 10 tot 30 minuten - met name op verstoppingen veroorzaakt door organische stoffen, zoals vet en etensresten in de keuken of haar en zeepresten in de badkamer. Als een verstopping veroorzaakt wordt door niet organisch materiaal kan de werking beperkt blijven en adviseren wij een andere oplossing. Niet toepassen op zink en aluminium, oppassen met spatten.
Parket, Laminaat en Houten Vloeren

Reinigt en  beschermt!*
Een krachtige vloerreiniger voor alle soorten parket, laminaat en hout. Voor het streeploos reinigen van
laminaat, parket, gelakte en geoliede vloeren en vloeren in de was. Ook geschikt voor marmer, natuursteen, travertin, leisteen, graniet, grind, gepolijst beton, linoleum, marmoleum, Novilon, zeil en bamboe.

*Dit product is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van houten en laminaat vloeren. Deze vloeren hebben een natuurlijke vetlaag of olie die de vloer beschermt en verzorgt. Blue Wonder zorgt ervoor dat deze beschermende laag minimaal wordt aangetast of verwijderd.
Tegen Groene Aanslag
Goed voor 150 m²!*

Verwijdert groene aanslag (algen) zonder schrobben of borstelen! Toepasbaar op muren, daken, ramen, tegelpaden, flagstones, grafzerken, caravan, tuinmeubilair, hout, kunststof, glas enz.

*Dit product is speciaal ontwikkeld ter verwijdering van groene aanslag. Het kan zijn dat er groene aanslag in het te reinigen materiaal is ingetrokken. In dat geval adviseren we de behandeling nog eens te herhalen, maar kan het zijn dat de vlek of aanslag niet volledig wordt verwijderd. Daarom wordt ook aangeraden om Blue Wonder regelmatig te gebruiken, bij voorkeur 1 x per kwartaal.