BW Professioneel

Laat Blue Wonder het werk doen!
Blue Wonder Professioneel bestaat momenteel uit een aantal reinigers in grootverpakking die uitermate geschikt zijn voor zowel de dagelijkse als de periodieke reiniging van alle ruimten. Kortom een compleet assortiment professionele reinigers voor allen die een frisse werk- en verblijfsomgeving nastreven voor hun bewoners, bezoekers en het personeel.
Blue Wonder voor professionals.

Een compleet reinigingsconcept
Met deze serie professionele reinigers zijn nagenoeg alle dagelijkse, speciale en periodieke schoonmaakwerkzaamheden goed en gemakkelijk te verrichten. Een deel van de reinigingsproducten is hoog geconcentreerd. Deze reinigers worden  ingezet al naar gelang de vervuilingsgraad en manier van werken. Zelf doseren geeft de mogelijkheid om in te spelen op de situatie. Zuinig in gebruik en dankzij de doseerdop goed te doseren. Voor het ontvetten van apparatuur en de snelreiniging van glas en interieur zijn er producten “klaar-voor-gebruik”.

Een MKB product bij uitstek
Blue Wonder Professioneel is bijzonder geschikt voor allerhande schoonmaakklussen in kantoren, winkels, bedrijven, instellingen, horeca, zorgcentra, foodsector, gebouwoplevering en scholen. Hier biedt zij zowel voor vlek- en vetverwijdering, ontkalken en zwaardere vervuilingen een passende oplossing.

Food safe
Blue Wonder Professioneel producten zijn geschikt voor gebruik in grootkeukens en voedingsindustrie. Ze kunnen ingezet worden voor het reinigen van alle waterbestendige, wasbare oppervlakken waar met voedsel gewerkt wordt. Mits de gebruiksaanwijzing wordt nageleefd en het gereinigde oppervlak wordt nagespoeld met schoon water.